Op elke project kunt u een onbeperkt aantal medewerkers inplannen. Tegelijk aan hetzelfde project werken met meerdere medewerkers op verschillende iPads is geen probleem.

Wanneer een project opgeleverd wordt, zal deze automatisch verdwijnen uit het overzicht van de medewerker. Hij blijft echter wel in uw overzicht staan (gemarkeerd als opgeleverd).

Heeft u het antwoord gevonden?