Het kan voorkomen dat de e-mails die vanuit bouw7 naar je klanten worden verstuurd in de spambox komen. Dit heeft te maken met de instellingen van het SPF-record in je DNS instellingen en staat dus los van bouw7.

Wat moet je doen
Je kunt dit zelf oplossen door de volgende code toe te voegen aan je bestaande SPF-record: include:_spf.bouw7.nl

Dit voorkomt dat e-mail vanaf onze server in de spam folder van je klanten terecht komt.