Om je project te bewaken maak je gebruik van bewakingscodes, deze bewakingscodes worden gebruik om uren, materiaal en inkoop op te boeken.
Vervolgens zie je de voortgang in de grafiek zoals hieronder afgebeeld.

Door te klikken op het type kosten zie je per kosten type wat er geboekt is. Je kan ook aan de rechterkant kiezen uit het dropdown menu wat je wil zien.

Door te klikken op het bewakingscode hoofdstuk open je de bewakingscodes die onder dit hoofdstuk vallen.

Je kan vanuit hier ook direct je prognose invullen.
Deze prognose wordt direct opgeslagen en is direct zichtbaar in je grafiek. (gele lijn)
Om de prognose in te vullen klik je op de button "Prognose".

Door te klikken op het kostentype Materiaal, onderaanneming of andere Non-Arbeid kostentypes kan je ook de prognose invullen.

Klik op het hoofdstuk van de bewakingscode, dan zie je per bewakingscode het bedrag in de rij van Prognose, klik op het bedrag om een pop-up scherm te openen en dan kan je het bedrag aanpassen per bewakingscode.