Vanuit de mobiele app van bouw7 is het mogelijk om een regiebon uit te schrijven, onderaannemers contract.

Om te beginnen open je het betreffende project en ga je naar Inkoop.
Nu heb je drie mogelijkheden, Bon (leverbon), IO (inkooporder) en OA (Onderaannemers contract). Selecteer voor het aanmaken van een onderaannemers contract het kopje OA.

Voor het aanmaken druk je rechts bovenin op het plusje en maak je het contract aan, in de screenshots die je ziet staan al een aantal contracten.

Selecteer het contract wat je wil accorderen/uitschrijven.
Na het selecteren kom je in het volgende scherm en kan je de termijn(en) afroepen.

De termijn(en) die je gaat afroepen kunnen ondertekend worden, dat doe je door op de potlood te drukken rechts onderin het scherm.

Vul alle gegevens in, voer ook een mailadres is en druk op het vinkje rechts bovenin om de termijn(en) te verzenden.

bouw7 zal vragen om een bevestiging voor het verzenden.
Jou onderaannemer krijgt vervolgens het contract binnen in zijn/haar mail en kan deze accepteren of afwijzen.

Na het verzenden kan je de PDF bekijken.