Wanneer je snel een contact wilt bellen of mailen, kan je met behulp van de bouw7-applicatie eenvoudig contact opnemen met diegene.

Ga naar menu
Door in het projectoverzicht op de contactenknop te klikken, ga je naar het contactenoverzicht.

Contacten
Je bevindt je nu in je contactenlijst. Selecteer het betreffende contact.

Contactgegevens
Wanneer je op een contact klikt, worden de gegevens van het contact weergegeven. Klik op het telefoonnummer om direct contact op te nemen met het contact. Klik op het e-mailadres om te beginnen met schrijven van een e-mailbericht.

Nadat je op het telefoonnummer hebt gedrukt komt er een pop-up scherm.
Om te bellen druk je op toestaan.