Wij raden je aan om je telefoon of tablet met een unieke toegangscode te vergrendelen. Op deze manier blijven op de achtergrond verschillende processen doorwerken en heb je na het invoeren van de toegangscode op de telefoon of tablet direct toegang tot de applicatie, zonder dat je opnieuw moet inloggen en kostbare tijd verliest.

Het niet uitloggen heeft alleen een een klein nadelig effect op het stroomverbruik van de telefoon of tablet. Dit verbruik is echter zó beperkt dat je het in de praktijk niet merkt.