Om een regiebon uit te schrijven open je om te beginnen een project en ga je naar de tab 'Inkoop'. Met de pijltjes rechtsboven is het mogelijk om te switchen tussen een leverbon, inkooporder (IO) en een onderaannemerscontract (OA). Bovenin en onderin zie je in welk menu je je bevindt, in dit geval een onderaannemerscontract.

Met de + maak je een nieuw contract aan. Vul de benodigde velden in en maak gebruik van termijnen om een regiebon uit te schrijven.

In onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een contract OA. Wanneer je alle velden hebt ingevuld sla je het contract op door rechtsboven op het vinkje te drukken.

Wanneer je het contract hebt opgeslagen zie je deze terug als in onderstaand voorbeeld. Open het contract door er op te drukken.

In het volgende scherm accordeer je de termijn. Wanneer je deze optie aanvinkt, verschijnt er rechtsonder een button waarmee je het accorderen kunt bevestigen en de termijn kunt ondertekenen. Het accorderen kan in de app niet ongedaan worden gemaakt, dit kan echter wél in de webomgeving.

Vul de velden in en druk rechtsboven op het pijltje om een handtekening te zetten. Druk vervolgens op verzenden om de bon te versturen. Er wordt tevens een PDF gegenereerd, deze vind je vervolgens terug in de bestanden binnen het betreffende project.

De uitvoerdersbon is gereed en staat klaar als financiële verplichting.