Wanneer je via je Android toestel of tablet meerwerk wilt toevoegen aan een project klik je om te beginnen op de betreffende projecttegel. Vervolgens klik je op het potloodje rechts van 'Meerwerk'. In het scherm wat hierna verschijnt voer je een beschrijving in welke je opslaat middels de knop 'opslaan'.

Mocht je je klant dit willen laten ondertekenen, dan kan dit in het pop-up venster wat verschijnt.

Hier kun je het door jou aangemaakte meerwerk laten ondertekenen en vervolgens per mail versturen.

Voor het verzenden moet er natuurlijk nog een handtekening worden gezet.

Na de handtekening en verzenden wordt er gevraagd of je de PDF wilt openen.

Hier het voorbeeld van de PDF.