Naast het handmatig invoeren van uren is het ook mogelijk om in en uit te checken op het project waar je op dat moment aan werkt. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Stap 1: Check-in
Wanneer je de projecttegel 2 seconden ingedrukt houdt, check je je in voor het project. Je ziet dit aan de groene balk die in de projecttegel verschijnt. Hierdoor registreert bouw7 de tijd automatisch.

Stap 2: Check uit
Om uit te checken houd je de projecttegel weer 2 seconden vast en kom je in het volgende scherm.

Je kunt hier het aantal gewerkte uren invullen en aanpassen en een uurtype (Gewerkte Uren, Meerwerk, Reisuren) en medewerkers selecteren. Bij opmerkingen kan je desgewenst een beschrijving bij de uren toevoegen. Heb je alles goed ingevuld, dan klik je op het vinkje.