Het aanmaken van een project in de bouw7 app is heel eenvoudig. Met behulp van onderstaand stappenplan kan je projecten aanmaken.

Stap 1: Project aanmaken
Door rechtsboven op het plusje te klikken maak je een nieuw project aan.

Stap 2: Selecteer contact
Hier kan je het betreffende contact selecteren. In dit geval hebben we gekozen voor Dakdekkers Dak B.V. Klik vervolgens op ‘Volgende’.

Stap 3: Algemeen

Hier kan je algemene gegevens van het project toevoegen, zoals de projectnaam, adresgegevens en de omschrijving van het project. Klik vervolgens op ‘Volgende’.

Stap 4: Begin- en einddatum

Hier kies je de begin- en einddatum van het project. Klik vervolgens op ‘Volgende’.

Stap 5: Opslaan
Druk op het vinkje om het project op te slaan. Na het opslaan wordt gevraagd of je het project wilt openen.

Let op!

Wanneer iemand is ingelogd als medewerker en deze medewerker wordt niet geselecteerd op het project, dan wordt het project NIET weergeven op de betreffende tablet of smartphone.