In bouw7 is het mogelijk om bestanden direct te printen, mailen, opslaan of te versturen.

Stap 1: Klik op de projecttegel

Klik op de projecttegel om door te gaan naar het overzicht

Stap 2: Ga naar 'Bestanden' In het projectoverzicht klik je op 'Bestanden'.

Stap 3: Klik op een bestand

Klik op het bestand om het bestand te open. Voor het verzenden van meerdere bestanden (max. 10) Hou je het eerste bestand even vast zodat deze geselecteerd, daarna kan je de rest toevoegen.

Stap 4: Verstuur bestand

Klik op het 'versturen' icoontje om het te delen met andere apps en/of printers

Stap 5: Printen, mailen, versturen

Klik op een van de apps of icoontjes om te versturen of af te drukken