Wij raden u aan om de iPad met een unieke toegangscode te vergrendelen, op deze manier blijven op de achtergrond verschillende processen doorwerken en heeft u na het invoeren van de toegangscode op de iPad direct toegang tot de applicatie zonder dat u opnieuw moet inloggen en kostbare tijd verliest.

Het niet uitloggen heeft alleen een een klein nadelig effect op het stroomverbruik van de iPad, dit verbruik is echter zo beperkt dat u het in de praktijk niet merkt.