Om een inkooporder aan te maken open je om te beginnen een project en ga je naar de tab 'Inkoop' en selecteer je 'Inkoop'. Door op '+' te drukken maak je een nieuwe order aan.

Op het volgende scherm voer je alle benodigde informatie in, ook is het mogelijk om termijnen aan te maken en een bewakingscode eraan toe te voegen.
Druk op "Bewaar". De inkooporder komt dan in het overzicht te staan.

Nu kan je beginnen met accorderen.
Druk op een termijn, vul hier een "Te accorderen hoeveelheid" of "Te accorderen bedrag" in en druk op "Accorderen" rechts boven in het scherm.
Hierna vul je alle gegevens in om de te accorderen termijn te verzenden.

De app zal vragen of je het zeker weet dat je de te accorderen termijn(en) wilt accorderen.

Jouw geaccordeerde termijn(en) is/zijn succesvol opgeslagen en de PDF kan geopend worden.