Met de bouw7 applicatie is het mogelijk om een project op te leveren met ondertekening. Hoe doe je dat?

Stap 2: Klik rechtsboven op opleveren

Stap 3: Project opleveren met ondertekening

Wanneer een project moet worden opgeleverd met handtekening selecteer je de functie: Ja, met ondertekening (in het rood).

Stap 4: Afronding oplevering

Vul nu de naam van ondertekende in samen met een beschrijving. Hierna kan de handtekening worden gezet en het project worden opgeleverd met een ondertekening.

Om de ondertekening te versturen per e-mail, zet de 'e-mail' knop aan en voer het mailadres in (handmatig of selecteren uit contactenlijst).