Om te beginnen met een werkplek inspectie open je het project. Vervolgens ga je naar het tabje KVGM en klik je op 'Aanmaken'.

Let op: Er dient eerst wel een inspectieformulier te worden aangemaakt in de webomgeving, dit kan de organisatie admin doen op deze pagina: https://login.bouw7.nl/my-account/kam

Vervolgens selecteer je een medewerker en druk je op 'selecteer'. Hierna zie je de aangemaakte werkplek inspectie formulieren, deze selecteer je waarna je op het volgende scherm de inspectie kunt gaan invullen.

1 keer drukken is 'groen vinkje',
2 keer drukken is 'rood kruisje',
3 keer drukken is 'leeg'.

Onder 'resultaat' kun je door op 'OK' te drukken kiezen voor de opties 'OK', 'Niet ok' en 'n.v.t.'

Heb je dit allemaal gedaan? Dan is het nu tijd om de werkplek inspectie mét ondertekening te versturen.

Druk rechtsboven in de hoek op 'PDF', vul in het volgende scherm alle benodigde informatie in en druk op het 'vinkje'.

Tot slot kun je een handtekening zetten en de inspectie verzenden.