Om uren te accorderen in iOS dien je hiervoor op projectbasis te werken, deze knop vind je in het instellingenscherm in de bouw7 app. Vervolgens selecteer je een project, daarna ga je linksonder naar 'Uren'.

In het urenscherm klik je rechtsboven op de + poppetje, hier kun je de werknemers selecteren waarvan je de uren wilt accorderen. Wanneer je de juiste medewerkers hebt geselecteerd klik je bovenin het scherm op 'Accorderen'.

Door uren te accorderen worden deze als het ware 'bevroren' en kunnen medewerkers deze niet meer wijzigen. De organisatie admin kan uren overigens wél blijven bewerken.

Wanneer je vervolgens in je webomgeving via Medewerker > Medewerker > Uren per week een Excel-export maakt zie je in de laatste kolom geaccordeerde uren terug.