Regelmatig komt het voor dat er op een verlopen week nog uren toegevoegd moeten worden. Verlopen weken staan echter niet altijd in het overzicht. In dit artikel leggen we uit hoe je deze uren toe kunt wijzen.

Klik in de app bij 'Projecten' op de betreffende projecttegel. Klik vervolgens op het tabje 'Uren' en daarna kun je door op de < Week .. > te klikken krijg je een scrollijst te zien waar je makkelijk naar de desbetreffende week kunt gaan.
Je ziet rechtsboven een poppetje met + staan, hier kunt u medewerkers toevoegen aan deze week of verwijderen.

Klik op de goede dag het gele vakje aan en er zal een pop-up verschijnen waar je de uren kunt invullen (het paperclipje staat er om een eventuele beschrijving aan toe te voegen) en klik op bewaar.