Het registreren van uren in de applicatie is heel eenvoudig. Bouw7 zorgt voor een snelle en heldere registratie van de uren. Daarnaast is het makkelijk een beschrijving te geven bij de uren.

Stap 1: Ga naar 'Urenregistratie'
Door op het klokje te klikken in de projecttegel ga je naar de urenregistratie.

Stap 2: Uren registreren op onderaannemers, contacten of niet geselecteerde medewerkers:

Standaard staan er medewerkers op een project geselecteerd. Wanneer er uren moeten worden bijgehouden voor bijvoorbeeld onderaannemers, contacten of niet geselecteerde medewerkers, kunnen deze worden toegevoegd door op het + poppetje icoon te klikken rechtsboven.

Stap 3: Kies de medewerkers

Stap 4: Voeg uren per medewerker toe

Hier kan je de uren per medewerker toevoegen. De hele week staat hier uitgeschreven. Je kan op dag niveau het aantal uren toevoegen. Daarnaast kan je onderscheid maken tussen uren 'Gewerkte uren', 'Meerwerk' en 'Reisuren'. Dit kan je zien in het projectoverzicht.

Stap 5: Uren in het projectoverzicht

Om de uren te zien in het projectoverzicht, klik je op de projecttegel.

Stap 6: Projectoverzicht en uren

Klik in het projectoverzicht op uren.

Stap 7: Uren uit het verleden terugkijken
:
Om uren uit het verleden terug te kijken moet het project worden geopend door op de projecttegel te klikken en het tabblad uren te selecteren.

Nu kunnen de verschillende weken waarin uren zijn geboekt worden uitgeklapt.

Stap 8: Beschrijving bij uren

Om een beschrijving bij uren toe te voegen open je een project, ga je naar uren en klik je op een geel blokje. In het volgende scherm kun je door op de paperclip te klikken een beschrijving toevoegen bij gemaakte uren.