Bij het aanmaken van een regiefactuur heb je de mogelijkheid om voor je leverbonnen en inkoopfacturen een toeslag in te vullen.

Het is ook mogelijk om dit 'organisatiebreed' of per contact in te stellen.

Op organisatiebreed niveau (voor elke klant hetzelfde) is dit in stellen via "Account" > "Instellingen" > "Organisatie".

Als je de toeslagen instelt bij je organisatie en je hebt niks ingesteld bij je contacten, dan zal bouw7 automatisch de instellingen gebruiken die je hier hebt ingesteld (zie bovenstaand voorbeeld).

Wil je per contact toeslagen instellen? Ga dan naar "Contact" en klik bij het betreffende contact op het potloodje.

In het bewerken scherm scroll je helemaal naar beneden. Hier vind je de toeslagen.

Heb je per contact een toeslag ingevoerd, dan overrulen deze de organisatie-instellingen en worden deze toeslagen gehanteerd voor je regiefacturen.