Het is binnen bouw7 mogelijk om filialen aan te maken, welke je kunt toewijzen aan je afdelingen. Hoe je afdelingen toevoegt lees je hier.

Het toevoegen van een filiaal vind je bovenin onder Medewerker > Filiaal.

In het volgende scherm klik je vervolgens op de groene button '+ FILIAAL'.

Nu kun je een naam voor het nieuwe filiaal invoeren en eventueel een code toewijzen. Door op 'aanmaken' te klikken sla je het nieuw aangemaakte filiaal op, deze vind je nu terug onder het veld 'Filiaal' bij het aanmaken van een nieuwe afdeling.