Ga in de webapplicatie naar de pagina: Beheer > Materiaal

Klik in de lijst van materialen bij de te bewerken materiaalsoort op de pen.

Klik bij het betreffende materiaal op het kruisje naast de naam van het materiaal. Op deze manier verwijder je de naam en wordt het veld onder 'Materiaal', 'Of maak nieuw materiaal aan' beschikbaar.

Vul in dit veld de nieuwe materiaalnaam in en klik op de knop 'Bewerk'. De materiaalnaam is nu gewijzigd en de prijs en eenheid zijn gelijk gebleven.