Om een nieuwe medewerker aan te maken ga je om te beginnen naar 'Medewerker' > 'Medewerker'.

In het volgende scherm klik je op de groene knop '+ MEDEWERKER'.

Hier kun je alle gegevens die je hebt van de medewerker invullen. Bij het kopje 'Inlog gegevens' maak je inloggegevens aan voor je medewerker (het hoeft geen bestaand e-mail adres te zijn). Meer hierover lees je hier.

Ook is het nu mogelijk om het type gebruiker nu te selecteren.

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld sla je dit op door op 'AANMAKEN' te klikken. Je medewerker kan nu zelf inloggen in bouw7. Je kunt je medewerkers rechten verlenen op de rechtenpagina, meer daarover lees je hier. Succes!