Wanneer je in je bestaande materialenlijst in bouw7 wijzigingen zoals bijvoorbeeld prijsveranderingen wilt doorvoeren, kun je dit op 2 manieren doen. De eerste optie is om rechts van een materiaal op het potloodje te klikken. In het volgende scherm kun je vervolgens wijzigingen doorvoeren en opslaan door op de knop 'Bewerken' te klikken:

De andere optie is om, wanneer je je materialen middels een Excel-bestand hebt geïmporteerd in bouw7, je lijst in Excel aan te passen en vervolgens opnieuw te importeren in bouw7. Wanneer het artikelnummer gelijk blijft worden de bestaande materialen overschreven door je nieuwe lijst. Wil je materiaal dat je niet meer gebruikt ook niet meer in de lijst zien? Zet deze materialen dan op 'Inactief', verwijder deze niet.

Hoe je een lijst met materialen vanuit Excel importeert lees je hier.