Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je je wachtwoord niet meer weet.

Hiervoor kun je de beheerder vragen je wachtwoord te veranderen, lees hieronder hoe deze gewijzigd kan worden.

Als eerste ga je naar het kopje "Medewerker" > "Medewerker".

Dan kom je bij het overzicht van de medewerkers, klik op het potloodje om te bewerken.

Bij het bewerken kun je nieuwe inloggegevens invoeren voor de betreffende medewerker. Ook kun je nu het type gebruiker erbij zetten: Basis, Platform, Premium of zonder Gebruiker.

Ben je beheerder en je wachtwoord vergeten / kwijt?
Bel dan even met ons: +31 (0)85 401 83 77 en wij wijzigen het wachtwoord voor jou.