Wanneer je op  '+ FACTUUR'  klikt zie je een nieuw scherm verschijnen. Wanneer je een nieuwe factuur aanmaakt staat de status standaard op concept, deze is echter te allen tijde te wijzigen. Vul alle informatie die je voorhanden hebt in.

Door een project te selecteren zie je dat je de mogelijkheid krijgt om een manurenstaat, materiaallijst, afvallijst en/of factuurbijlagen toe te voegen.

Let op: een factuurnummer wordt pas gegenereerd wanneer status 'Concept' gewijzigd wordt of wanneer je de factuur verstuurt.

De factuurregels zijn handmatig in te vullen, maar met 'Selecteer materiaal' kun je ook een materiaal uit je materiaallijst kiezen. Sla je factuur op door op  'Aanmaken'  te klikken.

Het is ook mogelijk om een creditfactuur aan te maken, hoe je dit doet lees je hier.