Het kan voorkomen dat je een inkoopfactuur ontvangt welke meerdere regels bevat die over verschillende projecten verdeeld moeten worden. Zoals je in het artikel Een inkoopfactuur aanmaken kunt lezen laat je in dit geval de velden 'Leverbon' en 'Project' leeg.

Als je alles verder hebt ingevuld maak je onderaan het scherm handmatig factuurregels aan. Hier vul je de regels in van je inkoopfactuur, waarna je tot slot het juiste grootboeknummer selecteert en je inkoopfactuur aanmaakt.

In het volgende scherm kun je vervolgens leverbonnen ('verplichtingen') aan de eerder gemaakte inkoopfactuurregels koppelen. Nadat je dit gedaan hebt klik je op de button 'Opslaan gekoppelde leverbonnen'. De eerder gemaakte verplichting in het project is nu financieel verwerkt in de projectadministratie!