Je kunt op drie verschillende manieren bijlagen toevoegen aan een factuur.

Zodra je een factuur hebt aangemaakt kun je deze terugvinden in het project onder 'Facturatie' of in het hoofdmenu bij 'Factuur'. Door op het oogje achter de factuur te klikken, open je de factuur.

Eenmaal geopend klik je op de button 'BIJLAGEN'.

In het volgende scherm kun je op drie verschillende manieren bijlagen toevoegen.

1. Bestand uploaden

De eerste manier is door middel van het uploaden van een bestand. Dit doe je als volgt:
-Vul eerst de naam in die je het bestand wilt geven (1)
-Vervolgens kies je handmatig het bestand welke je als bijlage wilt toevoegen (2)
-Klik op 'Opslaan' om je bijlage toe te voegen

2. Projectbestanden kopiëren

Als je een of meerdere bestanden, die al in het project staan, wilt toevoegen als bijlage, dan ga je naar het kopje 'Kopieer projectbestanden'. Hier vind je alle bestanden die in het project staan. Door op het icoontje achter het bestand te klikken, voeg je ze toe als bijlage bij de betreffende factuur.

Als je op het icoontje hebt geklikt, zie je dat het bestand nu bij 'Huidige bijlagen' staan.

3. Algemene factuurbijlagen

In je bouw7 account kun je ook algemene factuurbijlagen toevoegen. Tijdens het aanmaken van een factuur kun je de betreffende algemene factuurbijlagen aanvinken, maar je kunt ze ook achteraf toevoegen aan de factuur.

Bekijk hier, stap voor stap, hoe je algemene factuurbijlagen toevoegt.