Leverbonnen die worden geboekt op een project kunnen worden bijgehouden in het project en op de leverbon pagina.

Project
Bonnen kunnen door medewerkers of op kantoor op een project worden geboekt.
Wanneer een bon is ingevoerd op locatie, is deze veelal nog niet voorzien van een prijs. Dit kan op kantoor worden gedaan, tegelijk met de factuurcontrole.

Factuurcontrole
Wanneer de factuur van bijvoorbeeld een leverancier wordt ontvangen kan deze worden gecontroleerd voor betaling.

Op de 'leverbon' pagina (Beheer > Leverbon) kunnen de leverbonnen bij een betreffende factuur worden opgezocht.

Op de leverbon pagina in bouw7 kan worden gecontroleerd of deze factuur akkoord is om te betalen. Bijvoorbeeld: Je ontvangt een factuur van leverancier X, voor de periode 01-11-2017 tot 01-12-2017. Deze factuur bestaat uit 5 bestellingen.

1. Door 'datum van' (01-11-2017) en 'datum tot' (01-12-2017) te selecteren
  2. Knop 'zoeken' klikken.
  3. Selecteer 'leverancier X' in de kolom contact.
  4. Controleer getoonde leverbonnen met de factuur.
  5. Klopt het aantal dan is de factuur veelal akkoord om te betalen.