De rapportage is gemaakt voor onze gebruikers om een duidelijk overzicht te krijgen van de financiële stand van je projecten.

Klik op "Rapportage" > "Financieel"

Vervolgens opent het volgende scherm:

Hier vul je de filters in waar jij op wilt gaan zoeken.

Projectstartdatum > Alle projecten worden getoond vanaf deze datum
Kostenstartdatum > Alle kosten worden getoond vanaf deze datum
Projectnaam > Dit / deze project(en) worden getoond
Categorie > Dit / deze categorie(ën) worden getoond
Medewerkers > Deze medewerker(s) worden getoond

Project einddatum > Als je de project startdatum hebt ingevuld en je project einddatum, dan worden alle projecten getoond die tussen deze data staan.
Kosten einddatum > Als je de kostenstart datum hebt ingevuld en je kosten einddatum, dan worden alle projecten getoond die tussen deze data staan.
Opdrachtgever > Alle projecten met deze opdrachtgever / klant worden getoond
Status > Alle projecten met deze status(sen) worden getoond

De checkbox "Splits inkoop" betekent dat je een onderscheid wil maken tussen de verwerkte en nog niet verwerkte inkoop.

Wil je alle projecten zien waarbij je nog moet factureren, zet dan de checkbox "Toon te factureren" aan.

Heb je alles naar wens ingesteld, klik dan op "Zoeken" of "Exporteren".