Het versturen van een factuur is met de bouw7 app gemakkelijker dan ooit. Klik om te beginnen op de knop 'Factuur'.

Selecteer vervolgens een project door op het oogje, uiterst rechts, te klikken.

In het scherm wat je nu voor je ziet klik je op de knop 'E-MAIL VERSTUREN'. Er verschijnt een nieuw venster. Hier kun je een (of meerdere) e-mailadres(sen) invoeren en het vakje 'Inboeken in Twinfield' aanvinken. Klik vervolgens op de knop 'VERSTUUR'.

Wanneer je de optie 'Inboeken in Twinfield' aanvinkt, zie je het volgende scherm verschijnen. Selecteer de juiste factuurdatum en klik op de groene button 'SELECTEER'. Je factuur staat nu in je Twinfield-omgeving en is verstuurd naar je klant. De factuurstatus 'Concept' wordt automatisch veranderd in 'Open'.

Waar je je factuur kunt vinden in Twinfield lees je hier

Het is overigens mogelijk om facturen meerdere malen te versturen. Wanneer je een factuur opent, zie onderaan de pagina een overzicht van wanneer de factuur verstuurd is.