Het synchroniseren van gegevens gebeurt meestal in een fractie van een seconde maar kan soms enige tijd duren.

Wanneer de gegevens niet worden geladen in de iOS applicatie, probeer dan de gegevens te herladen door het beginscherm van boven naar beneden te slepen. Er verschijnt nu een ronddraaiende cirkel (indien correct uitgevoerd).

Als er op de iPad tijdelijk geen internet verbinding is dan zal het niet mogelijk zijn om gegevens te synchroniseren met de webapplicatie.