Bij het aanmaken van een medewerker kun je nu het "Type" gebruiker selecteren, hieronder elk type gebruiker uitgelegd.

Zonder gebruiker:
Deze gebruiker heeft geen login en kan geen gebruik maken van de apps en webomgeving.
Voorbeeld: Iemand anders registreert jouw uren.

Basis:
Deze gebruiker heeft een eigen login en beperkte rechten
Voorbeeld: Vaklieden, voornamelijk registraties (uren, materiaal, afval, dagboeken etc.). Let op: Als Basis gebruiker heb je geen toegang tot de webomgeving.

Platform:
Deze gebruiker heeft meer rechten
Voorbeeld: Kantoormedewerker, administratief.

Premium:
Deze gebruiker heeft alle rechten
Voorbeeld: Directie, planner, uitvoerder (projectplanning, uitgebreide rapportages, capaciteit).