Zodra de KAM-module is geactiveerd kun je de KAM omgeving in je webomgeving van bouw7 inrichten. De KAM-pagina is onderverdeeld in 4 tabbladen en te vinden via Account > Instellingen > KAM. Let op: alleen de organisatie admin kan de KAM-omgeving inrichten. In dit artikel helpen we je hiermee op weg aan de hand van voorbeelden in screenshots.

Probleem types toevoegen
We beginnen met het toevoegen van een probleem type. Als je in je account naar KAM gaat kom je automatisch in het tabblad 'Probleem' terecht. Klik op '+ PROBLEEM' om een probleem type toe te voegen. Voorbeelden hiervan zie je in onderstaand screenshot:

Inspectie toevoegen
De volgende stap is het toevoegen van inspecties. Ga hiervoor naar het tabblad 'Inspectie' en klik vervolgens op '+ INSPECTIE'. Voorbeelden hiervan zie je in onderstaand screenshot:

Inspectie formulieren

Op het derde tabblad heb je de mogelijkheid om inspectie formulieren toe te voegen. Ook dit doe je middels de groene button. Enkele voorbeelden vind je weer in onderstaand screenshot:

Dagboek per dag
Onder dit laatste tabblad is het mogelijk om voor je dagboeken custom attributen aan te maken. Wanneer je op + ATTRIBUUT klikt zie je een nieuw venster verschijnen. Hieronder zie je een paar voorbeelden van custom attributen.

Een naam voor een custom attribuut is vrij in te vullen, je hebt vervolgens de keuze uit verschillende 'vormen': een tekstveld (1 regel), een tekstgebied (meerdere regels mogelijk), een checkbox (om aan / uit te vinken), een datum en datum + tijd kalender, WYSIWYG (what you see is what you get) en een medewerker (lijst met al je medewerkers waar je vervolgens uit kunt selecteren.