In slechts een paar klikken importeer je je calculatie in de bouw7 applicatie.
Voordeel: alle bewakingscodes, gevuld met aantal uren en bijbehorende loonkosten, worden automatisch toegevoegd aan het project. Creëer zo extra grip op je project!

Om de calculatie te importeren dien je eerst een export te maken van de calculatie. Maak een export vanuit je calculatie software. Deze export moet een CUF-bestandsformaat zijn (.CUF). Bouw7 ondersteunt alleen CUF-bestanden.

Wanneer je een export van de calculatie met een CUF-bestandsformaat hebt gemaakt ga je naar de bouw7 webapplicatie en maak je vervolgens een nieuw project aan.

Klik nu op '+ Importeer CUF bestand'.

Kies nu het betreffende CUF-bestand welke je wilt importeren en klik op 'importeren'.