Naast je projectplanning is het ook mogelijk om een medewerkerplanning te maken, hier kun je aangeven welke medewerker op welk project is ingepland en welke taak deze moet uitvoeren. Het aanmaken van planitems is hierbij van toepassing, hieronder een voorbeeld.

Als eerste ga je vanuit je Dashboard naar Medewerker planning.

In het volgende scherm klik en sleep je met je muis over de dagen waar je je medewerker op wilt inplannen.

Zodra je je muis loslaat verschijnt er een pop-up venster waar je de planning en het planitem kunt aanmaken.

In de pop-up kun je een nieuw project aanmaken maar ook een vrije dag aangeven voor een medewerker. Een bestaand project selecteren doe je door bij status de gewenste status te selecteren en vervolgens bij project het juiste project te selecteren.

In het veld "Nieuwe status na inplannen" kun je aangeven welke status het project moet krijgen na het inplannen. Vervolgens geef je het planitem een naam, een kleur en selecteer je de medewerker(s).

De checkbox "Verwerkt" staat er om inzichtelijk te hebben welke planitems zijn verwerkt en welke niet, wanneer je binnen een project naar het tabje 'planning' gaat.