Klik in het Dasboard op 'Nieuw' om een nieuw project toe te voegen

Vul alle belangrijke projectgegevens in zoals contactgegevens en de beschrijving van het project.

Hier kan je de status van het project aangeven. Er zijn vijf verschillende statussen: Inplannen, Onderhanden, Opgeleverd, Gefactureerd en Uitbesteed. Daarnaast kan je hier eventueel meerwerk toevoegen. Verder kan je hier een begroting maken over het aantal uren dat nodig is voor het gehele project. Scroll verder naar beneden.

In het kopje 'Planning' kan je een begin- en einddatum van een project invullen. Daarnaast kan je de medewerkers toevoegen die aan het project werken. Wanneer deze inloggen op de smartphone of iPad, vinden ze de projecten waarvoor ze staan aangemeld. Klik daarna op 'Aanmaken'

Nu je het project hebt aangemaakt, krijg je het overzicht van het project te zien.