Naast je medewerker planning heb je ook de mogelijkheid om je project per taak in te plannen.

Open het project, ga naar "Planning" > "Project" en klik op "Taak".

Heb je op basis van een begroting een planning? Dan kan je deze inladen.

Heb je geen begroting? Klik dan op zelf inplannen.

In het volgende scherm kan je beginnen je taken aan te maken.

Heb je al taken aangemaakt, dan kan je deze in de lijst selecteren.
Wil je nieuwe taken aanmaken, typ deze dan in en druk op enter.
Ook is het mogelijk om een bewakingscode eraan toe te voegen.

Nu kan je beginnen met inplannen. Selecteer een datumbereik door de linkermuis knop in te drukken en vast te houden om zo je bereik te selecteren. Dan verschijnt er een pop-up venster waar je je planitem kan aanmaken.

Vul alle informatie in en druk op "Aanmaken". Als je medewerkers hebt toegevoegd, dan zullen deze het in hun planning zien.

Nu heb je je taak aangemaakt en kan je verder gaan naar de volgende taak.

Verder hebben wij onder "Planning" > "Projectplanning" de mogelijkheid om filters aan en uit te zetten en dus ook de mogelijkheid om te zoeken in je planning.