Het urenoverzicht kan worden geƫxporteerd naar Excel.
Open je project, ga naar het tabje "Uren" en klik op "Exporteren".

Kies nu een Export:

"Exporteer naar PDF",
"Exporteer naar Excel (TOTAAL EXPORT)",
"Exporteer naar Excel (DETAILS EXPORT)".

Als je kiest voor "Exporteer naar PDF" dan genereert bouw7 een mooi PDF bestand die in een ander tabblad geopend wordt.

Kies je voor "Totaal export" dan zal bouw7 een Excel bestand openen waarin het totaal overzicht van de geboekte uren staat.

Kies je voor "Detail export" dan zal bouw7 een gedetailleerd Excel bestand openen met de nodige informatie over de geboekte uren op het betreffende project.