In het tabblad 'uren' in een project kunnen uren worden ingevoerd, bekeken of geëxporteerd.

Invoeren
Door de velden te volgen kunnen uren inclusief opmerking worden ingevoerd voor medewerkers en contacten.

Exporteren en bekijken

Door op de knop 'urenoverzicht' te klikken worden de uren per week weergeven.
Uren met een ‘i’-icoon zijn voorzien van een opmerking. Door op dit icoon te klikken, kun je de opmerking zien.
Door middel van het potloodje, kun je de uren handmatig aanpassen.
Uren kunnen naar Excel of PDF worden geëxporteerd met de knop 'exporteer'.