• De layout hebben we flink aangepakt.
  • Nu heb je de mogelijkheid om vanuit een project een planitem aan te maken.
  • Project: kunnen sorteren op contactnaam of einddatum.
  • Contracten: ondersteuning voor negatieve bedragen.
  • Planitems: optie om te verwijderen.
  • Recht ge├»mplementeerd om naar een status te kunnen wijzigen
  • De planning hebben we flink onderhanden genomen. Nu kan je kiezen om je planning per dag, per 3 dagen en per week te tonen en je kan makkelijk schakelen naar je planbord. Bij het zoeken zie je alle actieve, aankomende en verlopen items.
  • Op het dashboard hebben we de uren controle duidelijker gemaakt.
  • Project planning planitems als lijstweergave
  • Planning instelling, maanden voor en na huidige datum laden
  • Voorkeuren optie onder instellingen waar alle voorkeuren van de gebruiker in staan
  • Dagboek, Zaterdag en Zondag zijn toegevoegd
  • Materialen en afval worden per dag weergegeven
  • Taal kunnen selecteren bij het aanmaken van een contract