We krijgen regelmatig de vraag gesteld wat de koppeling tussen bouw7 en Exact Online precies inhoudt. Hieronder hebben wij opgesomd wat er wordt gekoppeld:

• Automatische synchronisatie van contacten, medewerkers, projecten en uren-logs.
  • Verkoopfacturen direct in te boeken op grootboeknummer vanuit bouw7 naar Exact Online.
  • Inkoopfacturen zijn direct in te boeken op grootboeknummer vanuit bouw7 naar Exact Online.

Een koppeling tussen bouw7 en Exact Online is mogelijk met alle pakketten van Exact Online. De synchronisatie mogelijkheden zijn afhankelijk van het pakket dat je afneemt bij Exact Online. Wanneer je bijvoorbeeld het Exact Online pakket ‘Uren en Facturen’ afneemt, kan er alleen een koppeling worden gerealiseerd tussen projecten en uren.

Hoe maak je een koppeling met Exact Online?
Het maken van een koppeling met Exact Online is in twee stappen te realiseren. Om te beginnen klik je in het dashboard op 'Account' en vervolgens 'Exact synchronisatie':

Let op! Maak je gebruik van meerdere administraties in Exact Online? Dan is het belangrijk om, wanneer je in de juiste administratie in Exact Online bent ingelogd, in bouw7 op de Exact pagina te kiezen voor 'Administratie opslaan'. Op deze manier voorkom je dat er tussen Exact Online en bouw7 verkeerde gegevens worden gesynchroniseerd.

Daarna selecteer je wat je wilt synchroniseren. Wanneer je op een button klikt, zul je worden doorverwezen naar de inlogpagina van Exact.