In dit artikel leggen we je uit hoe je via de app uren registreert in een project.

1. Dit doe je door eerst op de betreffende projecttegel op het klokje te klikken.
  2. In het volgende scherm klik je rechtsboven op het plusje.
  3. Vervolgens kun je kiezen om de uren toe te wijzen aan een medewerker of een contact (dit kan bijvoorbeeld een leverancier of onderaannemer zijn).

Je ziet nu een lijst met medewerkers verschijnen.

4. Kies de betreffende medewerker
5. Scroll in het volgende scherm naar de juiste datum. Wanneer je dit hebt gedaan klik je op: Ok.
6. In het scherm wat hierna verschijnt selecteer je het juiste uurtype en vul je het aantal gewerkte uren in.

7. Tot slot klik je rechtsboven op het vinkje. De uren zijn nu succesvol opgeslagen!

Ook is het mogelijk om reeds toegewezen uren binnen een project te wijzigen of toe te voegen (bijvoorbeeld reisuren of meerwerk).

1. Dit doe je door eerst weer op de betreffende projecttegel op het klokje te klikken.
2. Vervolgens kies je een vakje met toegewezen uren, in dit geval de woensdag van Amir Bahmai.
3. Wanneer je dit hebt gedaan kom je in het scherm 'Urenlog wijzigen'. Wijzig het aantal uren of voeg uren toe en sla dit op middels het vinkje, rechtsboven.

Tot slot kun je ook nog opmerkingen toevoegen bij je uren.

1. Dit doe je door het urentype ingedrukt te houden, of op de paperclip te klikken.
  2. Voeg een notitie toe.
  3. Aan de dikgedrukte paperclip kun je zien dat er een opmerking is opgeslagen.