Wil je geen gebruik meer maken van Exact bouw7? Jammer dat je weggaat! Hieronder leggen we uit hoe het opzeggen werkt.

Het opzeggen van je Exact bouw7 abonnement moet in Exact Online als je nog wel gebruik wil blijven maken van het pakket van Exact Online, en je alleen bouw7 opzegt. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Maak je geen gebruik van Exact online? Dan kan je bouw7 opzeggen vanuit bouw7 zelf.

bouw7 opzeggen maar Exact Online behouden

Ga naar Exact Online en klik op je initialen. Klik dan op Mijn Exact Online. Klik vervolgens op abonnement beheren. Kies daar de optie Pakket wijzigen. Selecteer dan de optie Exact boekhouden. Dat wordt het pakket in het vervolg en daarmee vervalt je omgeving voor bouw7.

bouw7 opzeggen en geen Exact klant

Maak je geen gebruik van Exact Online? Dan kan je Exact bouw7 opzeggen binnen Exact bouw7 zelf. Ga hiervoor naar Instellingen > Financieel beheer, en klik op Abonnement beheren.

Daar kan je het abonnement vervolgens opzeggen. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd.

Let op: het opzeggen van je bouw7 abonnement is alleen mogelijk via de bovenstaande manieren, opzeggen per mail is niet geldig.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: opzeggen, stopzetten, abonnement stoppen, afmelden, geen gebruik