Wil je geen gebruik meer maken van Exact Online Bouw? Jammer dat je weggaat! Hieronder leggen we uit hoe het opzeggen werkt.

Het opzeggen van je Exact Online Bouw abonnement moet in de Exact Online Boekhouden omgeving als je nog wel gebruik wil blijven maken van het boekhouden- pakket van Exact Online, en je alleen Bouw opzegt. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Maak je geen gebruik van Exact Online Boekhouden? Dan kan je Exact Online Bouw opzeggen vanuit de Bouw omgeving .

Exact Online Bouw opzeggen maar Exact Online Boekhouden behouden

Ga naar Exact Online Boekhouden en klik op je initialen. Klik dan op Mijn Exact Online. Klik vervolgens op abonnement beheren. Kies daar de optie Pakket wijzigen. Selecteer dan de optie Exact boekhouden. Dat wordt het pakket in het vervolg en daarmee vervalt je omgeving voor Exact Online Bouw.

Exact Online Bouw opzeggen zonder Exact Online Boekhouden omgeving.

Maak je geen gebruik van Exact Online Boekhouden? Dan kan je Exact Online Bouw opzeggen binnen de Bouw omgeving. Ga hiervoor naar Instellingen > Financieel beheer, en klik op Abonnement beheren.

Daar kan je het abonnement vervolgens opzeggen. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd.

Let op: het opzeggen van je Exact Online abonnement is alleen mogelijk via de bovenstaande manieren, opzeggen per mail is niet geldig.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: opzeggen, stopzetten, abonnement stoppen, afmelden, geen gebruik