In het facturatie gedeelte van het dashboard heb je direct inzicht in het aantal facturen die nog moeten worden gefactureerd of die de status openstaand, vervallen of betaald hebben. Wanneer je op te factureren klikt krijg je een overzicht hiervan.

In het dashboard kun je direct doorklikken naar de betreffende pagina.

Let op: Dit onderdeel van het dashboard is alleen zichtbaar wanneer het recht voor factureren voor je afdeling van toepassing is.