BTW kan worden verlegd op de factuur, door de factuur te bewerken en de knop "BTW verlegd" te selecteren onder het kopje "Details".
Hierna heb je de mogelijkheid om de hoeveelheid te verdelen over de rekeningen. Dit kun je ook per contact instellen wat wordt meegenomen in de factuur bij het selecteren van het contact.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: btw, btw-verlegd, verleggen, btw 0 project, btw 0%