Om een lijst van contacten in één keer te kunnen importeren biedt Exact bouw7 de mogelijkheid om .csv-bestanden te uploaden.

Een .csv-bestand is een puntkomma gescheiden bestand, dit bestand kan worden aangemaakt vanuit Excel of Numbers.

Houd rekening met een juiste kolomindeling in Excel of Numbers voordat dit document wordt opgeslagen als .csv.

De juiste volgorde voor de kolomindeling is:

• Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Opmerkingen
  • Planning
  • KVK nummer
  • BTW nummer
  • Bankrekeningnummer
  • Uurtarief
  • Email
  • Telefoonnummer
  • Debiteurnummer
  • Mobiel nummer

Wanneer de gegevens juist staan, kan het document worden opgeslagen als puntkomma gescheiden .csv.

Let op: er kunnen per keer 2.800 contacten worden geïmporteerd.

Daarnaast mag het geen trema's en andere dergelijke tekens bevatten.

Dit document kan vervolgens worden geüpload in de de contacten pagina van Exact bouw7 middels de grijze knop 'IMPORTEREN'.