Wanneer een factuur oranje gemarkeerd is, dan ontbreekt bij dit contact een
e-mailadres en/of debiteurnummer.

Dit los je op door het bij het betreffende contact het e-mailadres en/of debiteurnummer in te vullen.

Heb je geen mailadres ingevuld bij het contact waar de factuur naartoe verzonden moet worden, dan zie je de knop "E-mail versturen" ook niet.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: oranje, rood, markeren, markering, facturatie, factuurmarkering