Klik hier om het artikel te openen in je browser

Op elk project kun je een onbeperkt aantal medewerkers inplannen. Tegelijk aan hetzelfde project werken met meerdere medewerkers op verschillende iPads is geen probleem.

Wanneer een project opgeleverd wordt, zal deze automatisch verdwijnen uit het overzicht van de medewerker. Hij blijft echter wel in uw overzicht staan (gemarkeerd als opgeleverd).


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Heb je het antwoord gevonden?