Op elk project kun je een onbeperkt aantal medewerkers inplannen. Tegelijk aan hetzelfde project werken met meerdere medewerkers op verschillende iPads is geen probleem.

Wanneer een project opgeleverd wordt, zal deze automatisch verdwijnen uit het overzicht van de medewerker in de mobiele app. Het project blijft echter wel beschikbaar in het projectoverzicht op de webomgeving staan (gemarkeerd als opgeleverd) voor de medewerkers die daar de rechten voor hebben.