Als medewerker dient u contact op te nemen met de organisatiebeheerder. De organisatiebeheerder kan een ander wachtwoord voor u instellen.

Als organisatiebeheerder kan je gebruik maken van de 'Wachtwoord vergeten' optie, of je kan contact opnemen met een Exact bouw7 medewerker. Dit kan op de volgende manieren:

• Per mail: vragen@bouw7.nl

• Per telefoon: 085 401 83 77

• Via Intercom: Start een chat met een medewerker van Exact bouw7